Elválasztó vonal az oldalon található egyes cikkek rövid leírása között.Navigációs gombok a fő oldalak közötti váltáshoz.HA0KA honlapja bagolykör hírei oldal.

Rádióamatőr Web side.

Links navigációs gomb a linkek listához.Magyar zászló giff

Bagolyköri események.

A lap alja vonal.Elválasztó vonal az oldalcím és a tartalom között.Bagoly képBagoly pislog gifForgó földgömb gif

A „Bagoly” kör tagjai esténkét a 3768 kHz-en helyi időben 19-20 óra körül össze gyűlő nemzetközi amatőr csoport.

Alapító tagja és az esetek nagy részében a kör QSO vezetője OE4BAB Alex.

A csoport 1993 körül kezdet összeállni. Hamarosan kialakult az a vélemény, a frekvencián rendszeresen megjelenők között, hogy jó lenne személyesen is össze jönni egy találkozón.

A gondolatot tett követte és 1994-től el kezdődtek Soltvadkerten HA8GQ János QTH-ján a Bagolyköri baráti amatőr találkozók. 2001-óta a találkozók helyszíne át helyeződött Siklósra HA3MQ Feri Vasúti vendéglőjébe.

Természetesen időközben változott a szűkebb csoport tagjainak összeállítása, sajnos az élet szomorú elkerülhetetlen rendje miatt, de idő közben be kerültek új hívójelesek mint én is mások mellett.

Én 2001 óta kerültem be ebbe a nagyon szimpatikus rádióamatőr csapatba.

Van saját hívójelünk HG3UHU ami a HA3MQ Feri QTH-járól szokott üzemelni.

Az első siklósi találkozóra -2001- kaptuk meg a HG3UHU hívójelet a QSL kártyára a siklósi vár bejárata előtt készült Csoportkép került.

Elválasztó vonal az oldalon található egyes cikkek rövid leírása között.

Legutóbb Siklóson 2004-ben volt együtt a baráti kör HA0KA István 50 éves születésnapja alkalmából. A résztvevők: Arcképei

Elválasztó vonal az oldalon található egyes cikkek rövid leírása között.Elválasztó vonal az oldalon található egyes cikkek rövid leírása között.

2007-ben a debreceni találkozón közös vacsorán vettek részt a Bagoly köri tagok és az itt lévő NMARK klub tagjai.

A  Bagolykör tagjai 2008 június végén újra találkozót szerveztek Siklósra HA3MQ Feri Vasúti Éttermébe. A találkozón névre szóló meghívás alapján lehetett részt venni. A találkozó kellemes jó hangulatban zajlott. Megünnepeltük OE4BAB Alex 77-ik HA3MQ 54-ik születésnapját meg azt, hogy jó egészségben együtt lehettünk.

A képeket a Siklós 2008 fül alatt megnézheted.

 

 

 

 

 

A lenti képen a 2010-es találkozó résztvevőinek csoportképe.

Az esti kör szimbóluma a Bagoly 10 évig Soltvadkert-en volt, a 2007 szeptemberi debreceni találkozón HA8GQ János további megőrzésre át adta HA3MQ Ferinek, mivel már az utóbbi években mindig őnáluk szokott lenni a találkozó.

Kép ha3mq Feri vasúti vendéglőjének cégtáblája.Kép a bagolykör szimbólumáról egy Bagoly.Elválasztó vonal az oldalon található egyes cikkek rövid leírása között.

Adóvevő rádió képe gif

A 2001-es siklósi találkozó fül alatt csoportkép a találkozó résztvevőivel.

Elválasztó vonal az oldalon található egyes cikkek rövid leírása között.

Siklós 2010.06.25

www.yu7ady.com

Rádió klub HERTZ Ada.

OE4BAB ALEX

Silent key 2012.01.08

Nekrológ